Team Color Racing til Ring Knutstorp

Den kommende weekend køres det tredje af de svenske løb i Formel Renault Scandinavian Cup på Ring Knutstorp, og her er begge Team Color Racing's faste kørere igen med.

Niels Dyhr er tilbage i raceren efter at have måtte side over en periode på grund af sygdom.
Både Niels og teamets anden kører, svenske Jimmy Jacobsson. er topmotiveret forud for løbet på den spændende bane i Skåne.

Begge kørere har været til både fysisk og mental træning hos Per Andersen, hvor de blandt andet træner sammen med Thomas Serwin, så de begge er i den bedst muligt træningsform.
Niels Dyhr oplyser dog, at den fysiske form for hans vedkomne nok ikke er helt på toppen endnu, oven på det ufrivillige træningsstop som han har haft, men hans motivation fejler intet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Mens kørerne har været til træning, så har teamets mekanikere haft racerne adskildt, og kontrolleret, samt serviceret dem, så også de er klar til weekendens løb.

Der venter både team og kørere en hård weekend, der er 5 X 30 minutters træning torsdag, 4 X 30 minutter træning fredag, det er næsten mere træning en teamet får på en hel sæson i Danmark!
Lørdag køres der en 20 minutters kvalifikation, samt første løb der er på 12 omgange, og søndag køres andet løb som strækker sig over 15 omgange.

"Det er vores mål denne weekend, at få revanche for Mantorp Park, der ikke gav os helt de resultater som vi havde forventet" - udtaler teamejer Søren Dyhr - "begge vores kørere kender banen godt, og de glæder sig til at køre på den igen, samtidig er de topmotiveret for at lave nogle gode resultater, så dette i kombination med at materiellet er i topform, gør at vi er ganske optimistiske her forud for det sidste svenske løb i denne omgang."


Hr. Nielsen