TAR i stærkeste opstilling

I disse EM i fodbold-tider stiller Team Aarhus Racing i stærkeste opstilling ved de kommende løb på Salzburg Ring den 8- 11 juli samt på Ring Djursland til august og til Grand Prix Danmark til september.

Til løbet i Østrig er alle tre kørere klar til at hente nye point i kampen om det tyske mesterskab. Jesper Wulff Laursen ligger stadig med i toppen og Steffen Møller vil nok engang få mulighed for at bevise, at hans flotte placering på Motopark Oschersleben ikke var en tilfældighed. Teamet kører til Østrig i næste uge.

Også på Ring Djursland den 7 og 8 august stiller TAR op med alle tre Formel Renault biler. Det er igen Jesper Wulff og Steffen Møller, mens den tredie racer køres af en gæstekører, hvis navn først offentliggøres senere. Det samme gør sig gældende ved Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen til september, hvor Jesper Wulff er meget opsat på at genvinde titlen for tredie gang i træk.

Team Aarhus Racing afholder VIP arrangementer i forbindelse med løbene på Ring Djursland og på Jyllands Ringen - men specielt ved løbet på Ring Djursland har TAR mulighed for et helt særligt sponsor- og virksomheds arrangement, idet teamet har lejet VIP lokalet med direkte udsigt over banen. En helt unik mulighed for at komme tæt på begivenhederne.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk