Opsætningen drillede

- på Karlskoga
Jimmy Jacobsson og Niels Dyhr fra Team Color Racing havde ikke rigtig heldet med sig på Karlskoga i weekenden den 30. og 31. maj.

I søndagens kvalifikation blev Jimmy treer og Niels Dyhr kom ind på niende pladsen i et felt med tolv deltagere.

I det første race der blev afviklet over tolv omgange, blev det til en tredje plads til Jimmy og en elvte plads til Niels. Løbet blev vundet af tyske Frank Kechele og på anden pladsen kom danske Kasper Andersen.

Om mandagen, 2. Pinsedag, skulle race 2 og 3 så afvikles.
Race 2 strakte sig over seks omgange og slutresultatet blev det samme. Igen en tredje plads til Jimmy Jacobsson og en elvte plads til Niels Dyhr, der var en omgang bagud for resten af feltet, efter en afkørsel for enden af langsiden.
Race 3 blev kørt over ti omgange. Igen en tredje plads til Jimmy. Niels kunne ikke stille op til dette løb på grund af afkørslen i det forrige løb, og den meget korte reparations-/servicepause der er mellem de to løb.


Jimmy Jabobsson kørte tre 3. pladser hjem på Karlskoga banen i Sverige.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jimmy Jacobsson udtaler:
"Jeg har haft problemer hele weekenden med overstyring, så bagvognen skred ud. Derfor var jeg tvunget til at holde igen med gassen i kurverne og det tabte jeg tid på. Både Andersen og Kechele var nogle 10'ende dele sekunder hurtigere end mig."

Teamchef John Madsen udtalte efter løbet:
"Vores opsætning på racerne var ikke den bedste denne weekend, og det var faktisk først til det sidste løb at vi ramte det rette setup. Det kombineret med nogle små kører fejl forhindrede os i at få top resultater med hjem denne weekend. Men det har givet os vigtige data at arbejde videre med, så vi kan få et bedre setup på racerne til det næste løb, som skal køres på Mantorp Park om tre uger. Det var i øvrigt utroligt positivt som klassen blev modtaget på banen, der var straks fuld opbakning til Formel Renault'erne, og speakeren var meget entusiastisk under alle vores løb."

Jimmy Jacobsson og Kasper Andersen fører stadig i mesterskabet med 115 point. På tredje pladsen er Frank Kechle med 112 point.

Næste løb er på Mantorp Park den 19. og 20. juni.

LIC