Bjørn Tvedt i topform

Bjørn Tvedt ser frem til næste runde af Formel Renault Cup'en efter han kørte hurtigste tid i en testsession på Rudskogen i Norge.

Grand Prix Tours Racings norske talent Bjørn Tvedt, har været uheldig i sæsonens første runder af Scandinavian Formel Renault Cup, hvor han ikke har kunnet finde farten i bilen. Det er der rådet bod på efter en test på den norske bane Rudskogen, hvor han sammen med GPT Racings Jesper Carlsen og den regerende Formel Renault mester - og nuværende DTC kører - Tom Pedersen testede en hel dag.


Bjørn Tvedt hurtigst på Rudskogen.
(Foto: Birger Hovland)

Bjørn Tvedt sluttede dagen som hurtigste mand med tiden 55,84. Dermed satte han både Jesper Carlsen og Tom Pedersen, som kørte på hhv. 56,07 og 56,13, på plads.

- Efter nogle problemer i starten, hvor vi ikke havde fået testet bilen, så har jeg nu kørt en hel test-dag på Rudskogen. Nu kender jeg bilen bedre og vi har fundet et setup, der passer bedre til min kørestil - i hvert tilfælde på den bane. Så nu ser det ud til at det nok skal gå fremad resten af sæsonen, siger Bjørn Tvedt, der i den kommende weekend deltager i næste runde af Formel Renault mesterskabet på Karlskoga i Sverige. Her får nordmanden ny makker i GPT Racing, fordi Tom Pedersen overtager Jesper Carlsens racer til denne afdeling. Carlsen skal nemlig deltage i Yokohama Cup'en, der køres samtidigt på Ring Djursland.

- Det er godt at kunne køre 3/10 hurtigere end den regerende Formel Renault mester. Jeg er topmotiveret til at køre på Karlskoga og dennegang har jeg store forhåbninger om en podieplacering, siger Bjørn Tvedt.

Grand Prix Tours Racing