Jesper Wulff Laursen igen hurtigste dansker

Jesper Wulff Laursen beviste igen, at han har potentialet til at forsvare sin førsteplads i det tyske mesterskab. Efter fredagens to tidskørsler sluttede Jesper med 7-ende og en 10-ende bedste tider, hvilket kvalificerer ham til tilsvarende startpositioner i week-endens løb i Assen, Holland.

Jesper Wulff var selv godt tilfreds:
"Jeg er fuldt tilfreds med tidskørslerne - jeg har kun kørt på banen i tyve minutter i går og derfor var mit kendkab til banen meget begrænset. Det er en hurtig bane og jeg kan se, at min gennemsnitsfart har været ca. 190 km/t - og til sammenligning har Kasper Andersen fortalt, at gennemsnitsfarten på Padborg Park i sidste week-end var ca. 123 km/t..så det er en hurtig bane med mange sving...hurtige sving" fortalte Jesper til www.tar.dk. "Jeg ved, at vi kan finde nogle 10-ende dele mere i både motor og i opsætningen, så jeg er glæder mig meget til morgendagens første heat. Mine pt. to værste rivaler ligger foran mig i tidskørslerne, men det animerer mig blot endnu mere" sluttede Jesper.

Jesper sluttede som bedste dansker, idet Kasper Andersen sluttede på en 19-ende plads i første tidskørsel og på en 20-ende plads i anden. Efter Kaspers flotte placeringer på Motopark Oschersleben i sidste afdeling må der absolut også være grundlag for, at han kommer højrere op når det virkelig gælder. Jespers teamkammerat Milan havde en skidt dag og sluttede feltet i begge tidskørsler.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk