God debut for Kasper Andersen

Ved 1. afdeling af Tysk Mesterskab
Kasper Andersen og Team Formula Sport var i denne Weekend draget til første afdeling af det Tyske Mesterskab på Oschersleben, en bane Kasper ikke er særlig varm på, men Kasper og Teamet drog dog af sted med godt mod.

Det skulle vise sig at blive lidt af en begivenhedsrig weekend.
Fredag skulle der køres 2x 20 minutters tidskørsel, og her viste vejret sig fra sin værste side, det stod ned i stænger, og bilerne lavede hjulspænd overalt, ja selv ned af langsiden. Det var utrolige vanskelige forhold de 29 kører var under, der skete da også nogle voldsomme afkørelser, men heldigvis kun med matrieal skade. Kasper placerede sig som 14'er i første og 13'er i anden tidskørsel, så det var efter forholdende okay.

Lørdag formiddag skulle første afdeling køres. Kasper fik en kanon start og tog 4 pladser inden første sving og efter 3 omgange havde han kørt sig op som nummer 7, men så skete det der ikke skulle ske, han stod af i en hurtig venstre, og så var løbet slut for hans vedkommende, lidt ærgerligt, da han havde god fart i bilen, og lå til at kunne avancerer yderligere. Så teamet kom godt og grundig på overarbejde, men efter 14 timers intensiv arbejde var bilen klar igen.


Starten

Søndag eftermiddag skulle anden afdeling så afvikles. Her skulle Kasper starte 13'er. Men vejret var noget ustadig, og nogle teams valgte regndæk, men vi beholdte slicks på, det gjorde 2/3 af feltet, så nu var det om hvem der havde gamblet rigtig.

Da Kasper kom op til startgridden efter opvarmnings omgangen klagede han over at bilen hoppede meget, så forreste hjul blev skiftet.
Da starten gik, var Kasper igen lynhurtig ude af hullet og inden første sving var overstået var han 9.
Så kom den ene flotte overhaling efter den anden, og da der manglede 5 omgange lå Kasper 3'er efter at havde duelleret med den senere vinder Scott Speed, men så lavede Kasper en køre fejl og røg ud i græsset, hvorved 4 mand passerede ham, men igen med utrolig flot kørsel, kørte han sig op som samlet 4'er, efter dagens helt store overraskelse Jesper Wulff Lauersen, og med en Steffen Møller på 6 pladsen, ja Dannebrog fik rigtig vist sine farver. Kasper var da også godt tilfreds efter løbet, dog klagede han stadigvæk over at bilen hoppede, og det viste sig at også at bagfælgene var blevet skæve af lørdagens afkørsel, så ud fra det et rigtig tilfredsstillende løb.


Kasper i mål

Fra KA Racing skal der lyde et stort tillykke til Jesper Wulff. Godt gået.

Om 14 dage køres der anden afdeling af tysk mesterskab i Assens, en bane som Kasper har det rigtig godt med, så det bliver spændende om succesen kan følges op af de Danske kører.

KA Racing