Tysk Formel Renault gennembrud til Jesper Wulff Laursen

Efter sublim kørsel søndag, fører Århusianske Jesper Wulff Laursen det tyske Formel Renault mesterskab.

Med to friske sejre i bagagen fra sidste weekends Scandinavian Formula Renault Cup ved Jyllandsringens åbningsløb var der i denne weekend debut i det åbne tyske Formel Renault mesterskab på Oschersleben banen ved Magdeburg - og hvilken debut. Søndag eftermiddag kunne Jesper Wulff Laursen og Team Aarhus Racing nemlig vende tilbage til Danmark som "spitzenfahrer" og mesterskabsførende, nu også i den tyske Formel Renault serie.

Det var sæsonåbning med 1. og 2. afdeling af det åbne tyske Formel Renault mesterskab på den 4,2 km lange Oschersleben ved Magdeburg i det tidligere Østtyskland. Og lørdagens tidtagning til første mesterskabsløb gav da også håb om et topresultat. Jesper Wulff Laursen plantede sin racer på en flot 6.hurtigste tid.

Også i lørdagens 1.afd. sluttede Jesper på en god 6. plads.

Søndag skulle 2. afd. køres og i tidtagningen satte Jesper Wulff Laursen alt ind for at få en endnu bedre startplacering til weekendens andet løb. Jesper Wulff Laursen satsede lige en tand for meget og hans Formel Renault racer gled af asfalten ud i sandfanget - De kolde facts var nu at Jesper stod som 21'er da startplaceringerne kom på papir.

I timerne op til racet begyndte det at regne, men stoppede igen. De store tyske og østrigske teams monterede regndæk, men Århus teamet satsede igen. Teamet vurderede nemlig at banen ville tørre i racet og valgte modsat de tyske teams, at køre frem til start på slicksdæk.

"Da startlyset skiftede fra rødt til grønt, var det godt nok noget glat på de første omgange, men så begyndte det at vende til vores fordel. Fra min startplacering som 21'er kom overhalingerne nu i massevis - jeg mistede helt overblikket om min placering og ved pitmuren havde mine mekanikere travlt med at ændre på pittavlen, som informerer om min placering i løbet. Da vi passerede det ternede flag var jeg en jublende glad 3'er - fra 21'er op til 3'er, det var stort. Men tro mig, havde løbet været på 3 omgange mere havde jeg stået øverst på præmieskamlen" fortalte en superglad Jesper Wulff Laursen efter løbet.

Og da løbspointene blev talt sammen, var det Jesper der stod øverst på mesterskabslisten.

Også Team Aarhus racings Formel Renault "rookie" Steffen Møller klarede sig flot i sit kun tredje Formel Renault løb - det første på udenlandsk grund. Steffen Møller startede 15'er i søndagens race og avancerede også rigtig flot op til 6'er som slutresultat.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk