Brunch med kommende formel 1-kørere

Formel Renault 2000 sætter ny standard
Den nye Nordic Cup i Formel Renault 2000 startede i weekenden på Jyllands-Ringen, og satte omgående nye standarder i dansk motorsport.


Dansk motorsport blev løftet endnu et niveau meed Formel Renault 2000 Business Lounge ved weekendens DM-premiere på Jyllands-Ringen
(Foto: Grand Prix Photo)

Formel Renault 2000-racerne er til denne sæson opdateret med nye karroseri-kits, der understreger den tætte forbindelse med formel 1: Der er nu tale om 'F1-racere i 3/4-størrelse' , og flere af kørerne i den nye Nordic Cup har åbenlyse ambitioner om at leve op til deres formel 1-lookalikes. "Selvfølgelig tænker jeg på formel 1 - det er vel målet for alle ambitiøse, unge racerkørere ?", sagde det 17-årige supertalent Franck Kechle således inden sæson-premieren.

Også i depotet er Formel Renault 2000 åbenlyst inspireret af motorsportens kongeklasse. 'Formel Renault 2000 Business Lounge', det største og mest imponerende hospitality-telt i dansk racing til dato, debuterede ved siden af team-transporterne. I Business Lounge´n startede klassens gæster dagen med champagne brunch inden den udstillede Formel Renault 2000-racer blev startet op. Vrælene fra den toptunede motor var signalet til at samtlige kørere blev præsenteret og en af klassens frontrunners, Kasper Andersen, fortalte teknikken i Renault-raceren. Senere fulgte en decideret gourmet-frokost inden Formel Renault 2000-feltet kom på banen til to løb.

Mange gæster udtrykte efter løbet både be- og forundring over arrangementet høje, internationale klasse, men sådan SKAL det være siger Henrik Nymark fra et af klassens teams, Racing Denmark:

"Motorløb på Formel Renault 2000-niveau er 'big business', og det betyder at vores sponsorer og partnere med rette kan stille høje krav til os. Det har været et enormt arbejde at få Business Lounge´n på plads, men nu sætter vi også standarden i dansk racing. Vi glæder os til at byde både nye og tidligere gæster velkommen i løbet af sæsonen. Hvor kan man ellers spise brunch med kommende formel 1-kørere ?" spøger Henrik Nymark.

Næste afdeling af Formel Renault 2000 Nordic Cup afvikles på Padborg Park i weekenden 15. - 16. maj. Også her vil Formel Renault 2000 Business Lounge naturligvis være på plads i depotet.

Peter Nygaard