Racing Denmark klar

- til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen
I går testede Racing Denmark's tre kørere sammen med de øvrige Formel Renault teams på Jyllands-Ringen, som optakt til weekendens 'Åbningsløb'.

Op til denne sæson har teamchef Henrik Nymark indledt et par spændende samarbejder med både engelske og tyske Formel Renault teams.
På den engelske side er det Paxton Racing og Phil Blow som teamet har indgået et samarbejde med. Blow er meget erfaren indenfor specielt håndtering og træning af helt unge kørere.
Fra det tyske er der tale om et endnu mere udviddet samarbejde med Motopark Academy og Timo Rumphfkeil.
Herudover er Ole Schack vendt tilbage til Racing Denmark, efter en afstikker til 'Den Blaa Avis' Formel 3000 team.

Disse samarbejder fik deres sidste afpudsning sammen med teamets tre kørere i går på Jyllands-Ringen, hvor specielt teamets to udenlandske kørere, Frank Kechle og Harald Schegelmilh, gjorde en god figur og sluttede med helt fremme i feltet.

Teamets danske kører Johnny Laursen var så uheldig at køre af banen efter få omgange, så han nåede ikke at få noteret nogen konkurrancedygtig tid.
Men Johnny har ved de sidste testkørsler vist stor fremgang, og en placering i top ti i feltet er bestemt indenfor rækkevidde.

Med tider på henholdsvis 1:08,3 og 1:08,4 for Frank Kechle og Harald Schegelmilh, så forudser teamchef Henrik Nymark at de begge vil kunne gøre sig gældende i toppen af mesterskabet.


Hr. Nielsen