Sidste test inden det går løs

Tingene foregår meget hektisk i øjeblikket, så derfor fik jeg desværre ikke skrevet noget efter hjemkomsten fra Oschersleben i Tyskland.

Det blev en meget lærerig test med rigtig mange omgange, hvor vi fik fundet et godt setup, og jeg fik hele 3 muligheder for at udnytte nye dæk.
Allerede fra Start så det rigtig godt ud, min teamkammerat Jesper og jeg var de hurtigste deltagere fra det skandinaviske mesterskab, hvilket vi var i mange af de 8 sessions.


Steffen Møller på Jyllands-Ringen.
(Foto: TAR)

Vi kørte hver dag 4 x 50 minutter, hvilket gav os muligheden for at ændre setup op til 3 gange pr. træning. I tæt samarbejde med vores engineer Kenneth Richardson fik vi bilen til at køre rigtig godt på den teknisk svære bane.

Sidste session søndag satte de fleste teams nye dæk på, inklusiv vores. Pga. af ca. 30 kørere på banen var det svært at få mange frie omgange, men det lykkedes mig alligevel at køre 11 hurtigste tid, hvilket gjorde mig til den hurtigste af deltagerne fra det skandinaviske mesterskab i denne session. En god afslutning på en 2 dages test, hvor vi virkeligt var oppe mod de "hårde drenge". Vi måtte dog indse, at vi ikke kom i nærheden af amerikaneren Scott Speed, der i sidste session var 7/10 hurtigere end nr. 2. Ikke for sjov han har fået det efternavn!

I går onsdag var vi så på Jyllandsringen for at teste. Det viste sig dog hurtigt at Formel Renault bilerne larmer en del mere en sidste år, hvilket betød at der højst måtte være 2 biler på banen ad gangen. Dette kunne man måske have forudset, men det ville ikke have ændret på det faktum at jeg kun fik ca. 15 min. på banen i alt. Jeg har dog kørt på Jyllandsringen i Formel Ford, så efter de 15 min. var jeg blandt de hurtigste, men det tegner til at blive tæt race i weekenden. Dette kan opleves på Jyllandsringen den 2. maj kl. 14.25 lige inden DTC, hvor vi kører to heat. Har du ikke mulighed for at komme ud og se det, kan du se løbet på TV2 Zulu samme tidspunkt.

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk