Kasper Andersen hurtigst på Jyllands-Ringen

- med ny uofficiel banerekord
Onsdag var størsteparten af Formel Renault kørerne fra Skandinavisk Formel Renault Cup 2004 samlet til Officiel træning på Jyllands-Ringen.

Alle de fremmødte teams var mødt frem med godt mod og lyst til at vise hvad du kunne, men det blev en "lidt" speciel testdag, da de køre der fik kørt mest, kun fik kørt en 15-20 omgange. Dette skyldtes nye strenger miljøkrav, som gjorde at der kun måtte køre 2 biler ad gangen på banen, og da der var indlagt temmelig mange pauser, blev det som sagt kun til få omgange.

Der var da også en del frustration at spore, specielt fra vores svenske venner, som forståeligt nok ikke kunne sætte sig ind i den danske miljø politik. Men der var ikke noget at gøre ved det, så al træning blev blæst af lidt i tre.

Kasper fik dog tre træningspas af 6 minutters varighed, og det var nok til at sætte uofficiel banerekord med en tid på 1:07,10, og det var endog på brugte dæk, for tanken var, at der skulle nye ruller på til sidste træning, men den fik vi aldrig.


Kasper Andersen
(Foto: KA Racing)

Så Kasper var godt tilfreds med hans egen præsentation, efter en lidt halv kedelig indsats på Oschersleben, så Kasper ser frem til weekenden, hvor sæsonen rigtig går i gang, og med et felt stærkere end nogensinde, så der bliver tæt kamp om pladserne i forreste geled.

KA Racing