Kasper Andersen fandt ikke sporet

- ved weekendens officielle Renault test på Oschersleben
Efter nogle forrygende testdage på Lauzitsring og Assens, var turen nu kommet til Oschersleben, og igen var her samlet de allerbedste, så der var virkelig noget at køre efter.

Kasper var da også opsat på igen at vise at han havde farten, men ved første træning lørdag kom der aldrig rigtig flow i bilen, og til anden testpas, kørte han af i den hurtige chikane efter få omgange, og det gav masser af arbejde til mekanikerne, som skulle have hele bunden af, så det blev ikke til mange omgange lørdag, og de setup der skulle have været prøvet blev ikke til noget, så denne dag skulle bare glemmes.


Kasper Andersen.
(Foto: KA-Racing)

Om Søndagen var bilen gjort helt klar, så nu skulle raketten skydes af, der gik dog heller ikke mange omgange før Kasper var oppe i fart, og fik rimelig flow i bilen, og det placerede ham som samlet 9'er med en tid på 1.24.34 men manglede næsten 4/10 op til Jesper Wulff som havde placeret sig som 2'er. Meget flot af Jesper.
Til de efter følgende testpas, kæmpede Kasper mere og mere med en kraftig understyring, og et par afkørelser med masser af grus i maskineriet gjorde at der ikke blev så mange omgange til at få bilen til at rulle helt rigtig, så Kaspers mål om at være i top 5 gik bare ikke.
Kasper var da også langt fra tilfreds med både sin egen og bilens indsats, men han er dog helt klar til testen på Jyllandsringen på Onsdag og samtidig glæder han sig til at komme tilbage til Oschersleben, i næstkommende weekend for at deltage i første afdeling af Tysk mesterskab, for Kasper mener selv han har mindst et sekund mere i sig, og kan vi så få fjernet understyrringen, ja så er han oppe hvor det virkelig sner.

De hurtigste tiderne fra deltagerne i Skandinavisk Formel Renault Cup 2004:
Jesper Wulff - 1.23.976
Kasper Andersen - 1.24.343
Steffen Møller - 1.24.351
Harald Schlegelmilch - 1.25.369
Jimmy Jacobsson - 1.25.628
Jakob Gejl - 1.25.978
Johnny Lauersen - 1 26 079
Niels Dyhr - 1.27.815

Søren Mengers Andersen