De tre fra TAR er klar!

Team Aarhus Racing stiller til start med alle tre Formel Renault racerne i week-endens Åbningsløb på Jyllands Ringen.

Teamets 3 racere køres i week-enden af de to kontrakt-kørere Steffen Møller og Jesper Wulff Laursen, mens den tredie racer i week-enden køres af gæstekøreren Jacob Gejl Pedersen, 18 år fra Grindsted. Han er ellers kontraktligt forbundet til Racing Denmark, men starter altså i første løb for Team Aarhus Racing.

Team Aarhus Racing indleder sæsonen med tidtagning lørdag aften kl. 1800, hvor det gælder startplaceringerne til søndagens to heat, hvor pointene tæller. Søndag kl. 1425 køres heat 1 og 2. Det er indlagt en kort pit-pause mellem de to heat.
Vi krydser fingre for at teamet kommer godt fra start og erobrer et par podiepladser.
OBS: Der er hos TAR tradition for, at teamets sponsorer samles i VIP teltet efter Formel Renault løbene og her giver den eller de af vores kørere, som kommer på podiet, stående klapsalver. Det skete mange gange sidste år - og vi håber på en gentagelse igen i år.

Markante tidspunkter til Åbningsløbet:

Lørdag den 1. maj:
18:00 - Tidtagninger for Formel Renault 2000.

Søndag den 2. maj:
10:00 - TV 2 Østjylland og F-1 teamet besøger TAR i VIP teltet

Søndag den 2. maj:
13:00 - Teampræsentation for sponsorer og gæster i VIP teltet.
14:25 - Heat 1 og 2
15:00 - Sponsorsamling i VIP teltet - evt. hyldest af podietagere.

Bemærk at teampræsentationen 2004 sker i VIP teltet søndag kl. 1300. Vi har af test-mæssige årsager ikke været i stand til at afvikle præsentationen inden sæsonstarten. Vi håber på størst muligt fremmøde af teamets sponsorer på søndag.

Se i øvrigt tidsplanen over løbene på TAR.dk.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk