TAR skriver kontrakt

- med Milan Matejcék
Testkørslerne på Oschersleben i Tyskland overbeviste teamejer og teamchef Niels og Allan Brøchner om, at Milan Matejcék skulle have teamets tredie sæde i indeværende sæson.

Kontrakten er indtil videre på en sæson og Milan skal kun deltage i den tyske Formel Renault Cup.

"Milan viste under testkørslen på Oschersleben, at han har de rigtige evner til at nå gode resultater i Formel Renault. Det var helt klart, at han udnyttede sin viden fra sidste års kørsel i Formel König på de tyske baner. Han fandt hurtigt de rette linier på banen og selv i en meget farlig situation, hvor det ene dæk eksploderede på langsiden med ca. 230 km/t bevarede han roen og førte FR raceren ud i sandkassen" fortalte teamchef Allan Brøchner.

Milan er 17 år og kommer fra byen Mlada Boleslav i Tjekkiet. Teamchef Allan Brøchner og Kenneth Richardson er pt. i Milans fødeby med hele Team Aarhus Racings set-up af trailer og 3 FR 2000 racere. Formålet er at bl.a. Milans sponsorer kan se lidt nærmere på TAR og selvfølgelig vil Milan også gerne vise "sin" nye Formel Renault 2000 racer frem for den lokale presse og øvrige interesserede.

Efter udstillingen i Tjekkiet kører teamet videre til Frankrig til flere testkørsler. Teamets øvrige kørere Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller samt mekaniker-teamet støder til teamet i Frankrig.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk