International hovedsponsor

- til Team Aarhus Racing
Team Aarhus Racing kan med glæde byde velkommen til endnu en hovedsponsor. Det er det danske firma Denver Electronics A/S, som importerer radio, fjernsyn og DVD samt andre elektronik artikler fra det fjerne østen og europa.

Firmaets væsentligste kunder er større supermarkeds- og radio/tv kæder i hele Europa og firmaet eksporterer til 18 europæiske lande.

Aftalen er een af de største, som Team Aarhus Racing har indgået. Aftalen er indtil videre på 1 år.

Direktør Henrik Kristensen: "Vi har nu gennem et stykke tid haft en dialog med Team Aarhus Racing om et samarbejde. Teamet har i perioden arbejdet seriøst med at udmønte deres vision om at deltage i den tyske Formel Renault Cup. Det har været interessant for os at koble os på et racerteam, som deltager i på de skandinaviske baner og ikke mindst på de tyske baner, idet vores kundesegment netop i disse lande er stort . Vi vil fortrinsvis anvende sponsoratet i forbindelse med løb i Tyskland, men har selvfølgelig også planer om at pleje vores kunderelationer i de skandinaviske lande også. Med tiden håber vi at kunne trække på vores internationale relationer når Team Aarhus Racing vil prøve grænserne af udenfor Europa".

Teamchef Allan Brøchner: "Jeg er meget, meget glad for Denver Electronics beslutning om at støtte vores team. Vi har store ambitioner og det er glædeligt, at virksomhederne støtter op om vores anstrengelser. Kontrakten med Denver Electronics A/S er een af største rent økonomisk, som teamet har indgået i en årrække og vi glæder os meget til samarbejdet.

Vi har nu i 2004 tilknyttet i alt 7 hovedsponsorer til teamet, hvoraf EL:CON, Marselis Ejendomme og IT Companion - og nu altså også Denver Electronics A/S kommer til at pryde sidekassserne på vores 3 Formel Renault racere. Det er et bevidst valg, at vi satser på flere hovedsponsorer, idet vi således håber ikke at være så sårbare, hvis en skulle falde fra.

Denver Electronics A/S er underlagt Inter Sales A/S i Egå ved Århus. Firmaet er grundlagt i 1990 og har ud over ovennævnte lande også distributører i de fleste europæiske lande. Firmaet har tætte relationer til bla. Kina og Hong Kong.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk