Fantastisk downforce

- og hurtige omgangstider i Tjekkiet
Team Aarhus Racing tester i disse dage på banen i Brno, Tjekkiet. Med temperaturer på ca. 15 gr., solskin og en banetemperatur på 18 grader er betingelserne helt perfekte for teamets to kørere Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller.

Testkører Milan Matejcék deltager ikke, idet han passer sin skole.

"Det går helt fantastisk....i går (mandag) kørte vi omgangstider, som var ca. 3 sekunder hurtigere end sidste år, hvor Jesper (Wulff Laursen) og Tommy Jespersen kørte test hernede...og det er endda under samme vejrbetingelser" fortalte Steffen Møller til www.tar.dk
"Der er nok ingen tvivl om, at det nye 2004-kit giver så meget mere downforce, at det giver de hurtige tider og det lover godt for sæsonen. I dag (tirsdag) ændrede vi lidt på opsætningerne af bilerne. Det gav 3/10 hurtigere omgangstider, selv om vi kørte på slidte dæk. Det er en meget hurtig bane...nogen steder når vi at køre ca. 500 meter i 6.gear og hastighederne ligger på ca. 230 km/t....det er helt fantastisk"sluttede FR 2000 debutanten Steffen Møller.

Det skal nævnes, at Jesper og Steffen kører omgangstider, som er 1 sekund langsommere end de hurtigste tider fra den Formel Renault Eurocup, som blev kørt på Brno banen sidste sommer. Både Steffen og Jesper forventer at de opnår hurtigere omgangstider på turens sidste testdag, hvor de begge skifter til nye dæk.

Teamet afslutter deres testkørsler onsdag aften, hvor de skal gøre plads til DTM, som tester fra torsdag morgen. Både Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller vil hilse på Tom Kristensen, som også kommer.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk