Robert Björkman er tilbage

Efter to års pause fra race, vender den svenske Formel Renault-kører, Robert Björkman nu tilbage. Han deltager i dette års skandinaviske mesterskab, og derfor får vi ham at se igen på de danske baner.

Björkman kommer i sæsonen til at samarbejde med Värmdö Tekniska Gymnasium og Motorsportsgymnasiet med base i Mantorp. "Vi har adgang til Mantorp Park til at træne og teste, hvilket betyder at vi kan udvikle raceren og få tilstrækkelig med banetid inden løbene går i gang," siger Robert Björkman.


Björkman - anno 2002. Nu vender han tilbage igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Og den svenske kører får god mulighed for at vise sit værd - han kender flere af de danske baner fra sin tid i det danske Formel Renault-mesterskab, og har også kendskab til de svenske. Efter en serie 3. pladser går han nu efter at forbedre sig. "I år har jeg som mål ikke at blive nummer 3. Men jeg er godt forberedt og håber at kunne avancere en eller to placeringer i år," fortæller han om forventningerne.

Første løb køres på Jyllands-Ringen i starten af maj, hvor han vender tilbage - denne gang for Motorsportsgymnasiet Racing.

Benji