Vellykket test på Oschersleben

Så er jeg vendt hjem fra en vellykket 2-dags test på den tekniske svære bane Oschersleben. Vi ankom onsdag eftermiddag, hvor vi fik pakket ud, og ordnet de sidste detaljer ved bilerne.

Kl. 9 torsdag morgen rullede jeg ud på den 3,667km lange bane i strålende solskin og 18 graders varme. Jeg skulle lige vænne mig til bilen, men efter et par omgange gik det ret godt, og jeg følte mig allerede godt tilpas i den nye racer.

Mine første tanker var moment, greb og en meget iørefaldende indsugningslyd.

Det nye kit, skulle jfr. vores tyske venner, have 50 % mere downforce. Det var testet i en vindtunnel, så den var virkelig som en sugekop gennem de hurtige sving i 5 gear.

Jeg fik rigtig mange omgange i bilen, og jeg sluttede torsdagen med at køre tider, der var stort set identiske med Jespers (Wulff Laursen) Der var dog et stykke op til de hurtigste, men ikke overraskende langt i forhold til de allerede havde kørt omkring 10 testdage bare i år.

Jeg var tændt fra første session fredag morgen, og forbedrede hurtigt mine omgangstider. Jeg begyndte at finde linierne, og holde mere på gennem de hurtige sving.

Da mine omgangstider begyndte at ligge konstant inden for 3/10, satte vi et sæt nye dæk på. Der var fra start rigtig godt greb i de nye dæk, men fik det ikke udnyttet pga. afkørsler samt at træningen måtte stoppes i 15 min. Da jeg kom på banen igen, og var på min første flyvende omgang, blev træningen igen stoppet, og jeg fik ikke 100 % udbytte af de nye dæk. Dog var der stadigt godt greb i bilen, og jeg formåede at hænge på nogen af de hurtige tyske kørere.

Lige inden kl. 17, kørte jeg ud med stor selvtillid og kørte 6 af mine hurtigste omgange inden for 3/10 sek.

Jeg er selv rigtig godt tilfreds med min indsats, og er overrasket over jeg allerede efter to dage føler mig så godt tilpas i bilen, og kan føle hvor hårdt jeg kan presse den. Nu skal jeg bare have endnu flere km. i bilen, så jeg konstant kan køre på grænsen, hvilket er nødvendigt hvis man vil være med hvor det gælder, og det vil jeg!!!

En stor tak til alle i teamet, der gjorde en stor indsats for at alt fungerede perfekt, efter min mening en yderst vellykket test, jeg ser frem til d. 28 marts, hvor vi drager til Brno i Tjekkiet.

For resten også min fødselsdag, hvor jeg bliver 19 J

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk