Møller til Tyskland

Stortalentet Steffen Møller debuterer i tysk Formel Renault Cup
Team Aarhus Racings kun 18-årige motorsportstalent Steffen Møller debuterer i det tyske Formel Renault 2000 mesterskab - Formel Renault Cup.

Han gør dermed teamets andet talent, Jesper Wulff Laursen, følgeskab i den store udfordring på de tyske baner.

Teamchef Allan Brøchner: "Det var egentlig planen, at Steffen her i sin debut-sæson i Formel Renault 2000, kun skulle deltage i Scandinavian Formel Renault Cup. Men vi ser så store muligheder i Steffen, at det var helt oplagt, at han også skulle prøves af i det tyske mesterskab, hvor konkurrencen også er intens. Vi har derfor valgt at satse på to kørere i det tyske mesterskab allerede fra sæsonstarten til maj".

Steffen Møller: "Jeg er meget lykkelig for at TAR viser mig så stor tillid, at de giver mig chancen for at deltage i internationale løb allerede i min første sæson i Formel Renault. Jeg ved fra gokart, hvor meget man lærer og udvikler sig, ved at deltage i EM og VM løb, hvor deltagerantallet og konkurrencen er så intens. Jeg håber på hurtigt at få en del erfaring med bil og set-up i de test vi kører inden sæson starter, bl.a. på Oschersleben i næste uge. Jeg ser den hårde konkurrence som en stor udfordring, og satser på at kunne blande mig i top 10, som sæsonen skrider frem. Jeg føler mig allerede nu rigtig godt tilpas i det dybt seriøse team, og glæder mig utroligt meget til onsdag, hvor vi drager mod Tyskland."

Team Aarhus Racing indleder testsæsonen allerede i næste uge, hvor teamet kører til Oschersleben i Tyskland. Både Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller er begge med. De brænder begge for at få gang i formel-motorerne og testet det nye 2004 kit, som giver Formel raceren lidt flere hestekræfter og bedre downforce.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk