Kasper Andersen klar

- i Formel Renault 2000
Kasper Andersen har fornyet kontrakten med Team FormulaSport for 2004 i det Skandinaviske Formel Renault mesterskab.

Kasper Andersen der sidste år gjorde det så imponerende flot i sin debut sæson, ved flere gange at betræde sejrspodiet, samt opnåede pole position, og hurtigste omgangstider, i det der bare skulle være et lære år, har igen i år skrevet kontrakt med Team FormulaSport.


(Foto: Team FormulaSport)

Kaspers klare målsætning med den kommende sæson er at gøre sidste års team kollega Tom Pedersen, kunststykket efter, med at vinde det skandinaviske Formel Renault mesterskab. Team FormulaSport mener også at det er et realistisk mål, hvis Kasper ellers slipper fri for dumme små uheld som desværre også kan ramme selv de bedste kører.

Samtidig ser både Kasper og teamet frem til det helt nye Formel Renault koncept, hvor hele sæsonen vil blive styret meget mere professionelt end tidligere, idet Formel Renault har etableret et meget omfattende samarbejde med Sportsmanagements firmaet Stuer Lauridsen, samt marketingberauet Business Wise.


(Foto: Team FormulaSport)

Efter Kasper kom hjem fra et lærerigt træningsophold på La Santa Sport i januar, har en stor del af fritiden, gået med at få kondition og fysikken helt i top, så han er helt klar når teamet starter deres omfattende test program i Tyskland.
Foruden det omfattende testprogram, deltager Kasper også i flere afdelinger af det Tyske mesterskab, samt forhåbentlig nogle afdelinger af Eurocuppen.

At det kan lade sig gøre skyldes, at Kasper igen får god støtte af sine sponsorer som han havde sidste år, specielt skal nævnes at Pentax har udvidet arrangementet betydelig, samt at en del nye er kommet til, i blandt dem kan nævnes den store amerikanske virksomhed AMP. Så både sportslig og økonomisk tegner sæsonen ganske lys.
Som Kasper udtrykker det:
"Det er jo dejligt ikke at skulle tænke på økonomien, men bare tænke på at køre ræs".

Bilen som Kasper skal køre i, er den samme som han kørte i sidste sæson. Den har dog været adskilt i alle leder ender og kanter og er næsten færdig samlet. Men derudover skal bilen også have monteret det sidste nye opdaterings kit, fra Renault Sport. Det bevirker bla. at bilen får mere power, da man har flytte indsugningen og ændret på motorstyringen , og samtidig får bilen en del aerodynamiske ændringer.


(Foto: Team FormulaSport)

At Kaspers Formel Renault kommer til at ligne en kopi at en rigtig Formel 1 bil, vil Kasper og teamet på nuværende tidspunkt godt skrive under på.

Kasper Andersen / Team FormulaSport