Landsdækkkende sponsor

- og teamreklame til Team Aarhus Racing
Team Aarhus Racing har indgået en indtil videre et-årig sponsoraftale med det landsdækkende kurerfirma ONC Logistics I/S. Firmaet indgår i teamet som "Teampartner", hvilket er niveauet lige under hovedsponsor.

Sponsoraftalen er ikke udelukkende af økonomisk karakter, idet Team Aarhus Racing også får mulighed for profilering af racer-teamet på ONC Logistics karakteriske hvide vare- og lastbiler, som ofte ses på gader og stræder i Danmark.

Salgschef hos ONC Logistics Jens Anders Søndergaard udtaler:
"Vi hos ONC Logistics glæder os meget til samarbejdet med Team Aarhus Racing og vi håber selvfølgelig på, at vi via teamet kan få profileret vores kurer virksomhed på en anden måde en normalt. Vi har været i dialog med Team Aarhus Racing et stykke tid inden vi underskrev sponsoraftalen og i den periode blev vi overbevist om, at Team Aarhus Racing virkelig har handling bag ordene. Vi har tidligere haft sponsoraftaler med andre idrætsgrene, men det er første gang, at vi har fået valuta for pengene før aftalen var underskrevet.Det lover godt for samarbejdet og vi glæder os til at kunne tilbyde vores eksisterende - og potentielle - kundekreds motorsportsoplevelser på de danske baner".

Teamchef Allan Brøchner er også glad for aftalen:
"Jeg syntes aftalen med ONC Logistics er spændende, idet vi ikke kun har lavet en økonomisk aftale, men også en aftale om, at vi kan anvende en del af ONC Logistics bilpark til profilering af Team Aarhus Racing. Man kan sige, at vi med aftalen også giver reklame for alle de andre racerteams og racerbaner, idet vores løbskalender, som bliver synlig på nogle af ONC Logistics biler, orienterer om løbsdatoer og steder. Det kan måske få lidt flere tilskuere til motorsports week-enderne."

Orientering om ONC Logistics I/S:
ONC Logistics blev stiftet i sommeren 2000 af professionelle vognmænd, som alle har års erfaring fra vognmands branchen med forskellige indgangsvinkler. Ejerkredsen i ONC består af et 3 kløver, som hver har sin force indenfor virksomhedsledelse.
ONC Logistics faste vognpark har den nyeste teknologi indenfor navigation og overvågning. Det professionelle overvågningssystem sikrer at ONC Logistics kunder altid kan få en præcis og øjeblikkelig angivelse af hvor vore biler befinder sig på hvilken som helst destination i Europa.

Læs mere om hvad ONC Logistics kan tilbyde på www.onc.dk


Team Aarhus Racing
www.tar.dk