Steffen og Jesper på La Santa - 2

Så er der igen lidt nyt her fra La santa. Vores tidsplan er rimelig presset og hård, så får ikke lige skrevet hjem hver dag. Men der er dog sket en del siden vi sidst skrev.

Søndag var vi på den frygtede maraton Mountainbike tur, den var rigtig hård og krævende. Efter ca 25 km var der mulighed for at cykle hjem, hvis ens ben var helt færdige. Det var var dog ikke tilfældet hos os, så vi fortsatte.
Allerede de første 10 min blev tempoet øget voldsomt, så det blev en kamp mod benene, men hjem kom vi da selv om der ikke var meget energi tilbage. En rigtig god disciplin, da man ikke bare kan kører på styrke, men samtidigt også skal koncentrere sig, og det kan simpelthen ikke lade sig gøre, når man samtidigt er træt.

Mandag kom den ventede konkurrence. Duathlon. Bestående af 2.5 km løb 6 km Mountain Bike og 2.5 km løb igen. Det gik for mit (Steffen) vedkommende rigtig fint og kom ind under de 40 min. Dog nogle minutter fra Tom Kristensen :) Men han skulle jo også have en chance :) ( Den endelige liste med tider bliver snart officiel, har ikke fået den endnu. Resten af Resten af eftermiddagen var vi en 7-8 stykker der lejede en bil og var ude at sejle vandscooter. Ret fedt!

Dagene går stærkt her nede, da det meste af vores tid er planlagt, men de sidste par dage har vi prøvet en del bla. :Boksning, Gokart, Fitness, løb, Interval træning, Volleyball og Spinning. Vi skulle idag (onsdag) have været på en lang tur på racercykel, men det blæste ret kraftigt, så det blev ændret til spinning i Fitness Centret.
Instruktøren var efter de flestes mening rimelig velskabt :) Så der kom en del tilråb og komplimenter fra os på cyklerne. Vi har så senere fundet ud af at hun forstår en del dansk....

I morgen står den på morgenløb og gymnastik, og derefter en sidste Mountain Bike tur, som nok ikke kommer til at gå stille for sig. Terrænet er meget vanskeligt og vi har da også haft et par voldsomme styrt. Derefter er der kanosejlads i lagunen.

Vi slutter af med en afslutnings middag i morgen aften torsdag kl 20, hvor der vil blive uddelt forskellige priser for de forskellige sportsgrene. Bla pokalen for vinderen af Duathlon. Det har indtil videre været en kanon fed uge, hvor man virkeligt kan mærke at formen bliver bedre og bedre, så der er noget at arbejde med når vi kommer hjem.

De andre er vist gået i seng nu, så vi må også hellere komme op.

Steffen Møller og Jesper Wulff Laursen - Team Aarhus Racing


Steffen Møller og Jesper Wulff Laursen deltager i Tom Kristensens "All Sports Week" og DASU på La Santa Sport, Lanzarote.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk