Tjekkisk motorsportstalent

- tæt på Team Aarhus Racing
Teamchef Allan Brøchner fortalte tirsdag aften, at han og det unge tjekkiske motorsportstalent var nået tættere på en aftale.

"Jeg har dagen igennem talt med køreren og hans familie og vi har fået alle formalia på plads og afklaret, hvilke forventninger og mål vi hver især har med et eventuelt samarbejde. Vi har afklaret, at vi deltager i det tyske mesterskab i Formel Renault 2000 og subsidiært i det skandinaviske....jeg føler og håber, at vi er tæt på at lave en aftale" fortalte Allan Brøchner.


Den unge tjekke kørte i år i denne racer.
(Foto: TAR)

"På fredag skal jeg mødes med kørerens sponsor - en stor virksomhed, som sponsorerer 3 unge, tjekkiske motorsportstalenter. Mødet drejer sig udelukkende om den økonomiske side af sagen og jeg håber på, at kunne lukke aftalen på fredag. Jeg har lovet køreren, at jeg ikke oplyser hans navn endnu. Men jeg kan dog oplyse, at han sidste år var eet af Tjekkiets største talenter i gokart. I år har han kørt i Tyskland i en Formel klasse.....han har for øvrigt fødselsdag i dag - han fylder 17 år" sluttede teamchefen.

www.tar.dk bringer selvfølgelig resultatet af teamchef Allan Brøchners forhandlinger med sponsoren på fredag den 2. januar 2004.

Team Aarhus Racing har i forvejen kontrakt med to unge talenter: Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller, men har stadigt et ledigt sæde. Det var sidste år besat af Tommy Jespersen, som endnu ikke har besluttet sig for, hvorvidt han selv vil køre eller fungere som coach for de unge kørere hos TAR.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk