TAR's 3. kører

Hvem skal køre Team Aarhus Racings tredje racer i 2004?
"Hvem skal køre Jeres 3-die racer?" - er et spørgsmål, som teamchef Allan Brøchner har fået mange gange den seneste måned.
"Kører Tommy Jespersen igen næste år?" - er et andet.

Svaret er, at der pt. forhandles med et par danske navne og en enkelt fra udlandet.

"Selvfølgelig er Tommy Jespersen et af navnene og jeg lægger ikke skjul på, at jeg gerne vil have Tommy med igen. Ud over at have færdighederne til at vinde det Skandinaviske mesterskab...har han også en masse erfaring og tekniske fif, som han vil kunne støtte vores to unge talenter Steffen og Jesper med. Tommy har ikke truffet en afgørelse om, hvorvidt han kører i sæson 2004. Det har vi selvfølgelig forståelse for - vi venter gerne" - fortæller Allan Brøchner - "Vi har som nævnt flere potentielle kørere på listen og jeg forventer, at vi i løbet af de første uger af januar har den sidste kører på plads" sluttede han.

La Santa nærmer sig
Træningsopholdet "All Sports Week" på La Santa med Tom Kristensen nærmer sig for Team Aarhus Racings to talenter Jesper Wulff Laursen og Steffen Møller.
De og de øvrige DASU talenter drager afsted fra Billund Lufthavn den 2. januar 2004.

De har begge i de seneste par uger intensiveret deres løbetræning m.v., og tror på, at at de på La Santa kan give den nykårede "Verdens bedste motorsportsmand" Tom K baghjul i nogen af træningsdisciplinerne. Jesper og Steffen er i hvertfald klædt på til opgaverne - både træningsmæssigt og beklædningsmæssigt, hvor TAR hovedsponsor PUMA har udstyret dem med PUMA tøj til næsten enhver disciplin.

www.tar.dk vil modtage beretninger fra de to unge herrers ophold på La Santa og oplevelserne vil blive opdateret på denne website.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk