Fra ICC til FR2000

3 dobbelt Dansk Mester i Formel Renault Scandinavia Cup 2004
Danmarksmesteren 2003 i gokart klassen ICC, Morten D. Jensen fra Hjørring, kører 2004 i Formel Renault Scandinavia Cup for det sjællandske team KILA Racing.

Det er med stor glæde og fornøjelse, vi byder Morten velkommen i KILA Racing, udtaler Kim Olsen fra KILA Racing.

Morten D. Jensen:

Morten D. Jensen
(Foto: KILA Racing)
"Jeg må nok sige at jeg har fået tilbudt en samlet pakke som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg ved godt at teamet ikke er et af de største, men jeg ved til gengæld at folkene bag teamet og jeg selv, brænder så meget for dette her projekt, at jeg er sikker på at vi vil overraske positivt i 2004."

"Mit mål for sæsonen 2004 er.: Den første halvdel skal bruges til at lære banerne at kende, den anden halvdel skulle gerne bringe nogle placeringer, gerne et par stykker i top 10 og skulle det blive til en podieplads, vil jeg bestemt ikke skamme mig over det. I 2005 vil jeg helt klart gå efter mesterskabet i Formel Renault Scandinavia Cup".

"Ole Vejlund bliver knyttet eksternt til teamet, som min coach. Det er en stor ære for mig at få lov til at arbejde sammen med Ole. Jeg er bekendt med at Ole deltager i den europæiske CFFC serie i Formel 2000 sammen med Lars Søby. Ole og Lars har besøgt samtlige Grand Prix (F1) baner i hele Europa og hvis Ole ikke var blevet sat af i finaleløbet på Hockenheim, havde de vundet serien, desværre blev Ole kun nr. 3, men resultatet taler for sig selv, en bedre kørelærer kan jeg ikke ønske mig".

KILA Racing kan også præsenterer vores nye race engineer John Hansen fra Haslev.
John er en yderst dygtig og kompetent formel tekniker, med erfaring fra Internationalt Sports 2000, Gruppe C på verdensplan, Formel 3000 EM, Svensk F3, samt en nylig afstikker til den danske DTC serie.

Lars Søby/KILA Racing.:
"Det er ikke noget enkeltstående mesterskab Morten bringer med sig, men en ballast på 3 DASU mesterskaber i 2000/02/03, samt 3 gang vinder af Dansk Superkart. Morten er således helt bekendt med hvilke krav og forventninger der skal indfries, meget simpelt, handler det om viljen til at vinde. Personligt anser jeg ICC/gearkarten for at være Danmarks mindste formel racer, klassen har fritstillet hjul, firehjulsbremse, gear/ kobling og kørehåndteringen er den samme som i er stor formelbil, en skole klasse, for en karriere i motorsportens fornemste racer type. Forudsætningerne er således tilstede og for Morten gælder det om hurtigst muligt, at vende sig til den noget større Formel Renault, ved at få mange banekilometer på bagen".


Morten D. Jensen får her instruktioner af Lars Søby under en Formel Renault 2000 test.
(Foto: KILA Racing)

"At bygge et team op handler om en holdindsats, at trække i samme retning, på samme tid, at have en fælles målsætning, at alle er lige vigtige, med hvert sit ansvarsområde, at finde den rigtige win-win løsning og så håbe, at den ubekendte faktor, Fortunas (lykkens gudinde) vil smile til os. Jeg er overbevist om, med den besætning KILA består af i dag, skal vi nok gøre os positiv bemærket i 2004".

"Der syntes i øvrigt at ske en særdeles positiv og dynamisk udvikling i Formel Renault Scandinavia Cup, en udvikling vi følger meget nøje i KILA Racing".

KILA Racing Presse