Tom K svinger pisken....

Teamets to unge løver Steffen Møller og Jesper Wulff Laursen tager den 2. januar 2004 på en uges træningslejr på La Santa Sport. De skal være sammen med en række andre motorsportstalenter udpeget af Dansk Motorsports Union (DASU).

Træningslejren er den traditionelle "All Sports Uge", hvor Le Mans vinder m.v. Tom Kristensen "svinger pisken" hele ugen med bl.a. løb, cykelløb, svømning m.v. Tom K. vil endvidere øse af sin erfaring, så der er lagt op til en spændende uge for TARs talenter.

Det er første gang at Jesper Wulff Laursen skal deltage:"Jeg glæder sig til at være sammen med de øvrige motorsportstalenter på La Santa Sport til All-sports week. Jeg træner flere gange om ugen hos Fitness.dk i Århus, så han forventer at formen er OK til at få fuld udbytte af en spændende uge under sydens sol, under kyndig vejledning af ingen ringere end Tom Kristensen, og med Søren Andersen som holdleder for DASU talenter. Træningslejren har primært til formål at styrke den fysiske form, og det passer mig godt for jeg har altid være meget sportlig aktiv"

Steffen Møller var med på træningslejren sidste år, men han glæder sig også: "Der bliver virkelig "seriøst gået til den" med bl.a.mountain bike, løb, svømning, squasch, fodbold og gokart løb. Jeg er lige kommet hjem efter 50 km. på cykel, og har været ude og løbetræne et par gange i denne uge. Jeg vil se om jeg kan give Tom K noget mere modstand på La Santa denne gang.
Et andet formål med turen er at opbygge netværk, og at de lidt ældre og erfarne giver deres erfaringer videre til os unge. Jeg glæder mig til turen og kommer i en god fysisk form, som er et must for at kunne præstere top-præstationer i en Formel Renault racer".


Team Aarhus Racing
www.tar.dk