Go kart talenter skal teste FR2000

- Oschersleben med Racing Denmark
To af Danmarks store go kart talenter, Jacob Gejl og Claus Jensen på henholdsvis 18 og 17 år, skal i morgen teste Formel Renault 2000 racere på Oschersleben banen ved Magdeburg.

Det er team Racing Denmark der skal teste med de to unge kørere, som under testen vil blive assisteret af den tidligere dobbelte Formel Renault 2000 mester Philip Andersen.

Som forberedelse til testen, så kørte Philip Andersen i dag 'shake down' test på de to racere, hvoraf den ene er med helt ny motor.

Philip Andersen udtalte efter dagens kørsler:
"Det er dejligt at komme i gang med at teste igen, og så fik vi samtidigt kørt den nye motor til. Under morgendagens testkørsler vil vi sammenligne data fra de to racere, for på den måde at se, hvor meget en ny motor betyder for racernes præstationer."

Efter torsdagens test holder teamet vinterferie, og det er planen at både racere og trailer bliver i Tyskland.
Racing Denmark's teamchef Henrik Nymark oplyser i den forbindelse at teamet har udviddet deres samarbejde med Timo Rumphfkeil og Motopark Academy, således at de skal stå for den overordnede servicering af teamet racere i 2004, herudover har teamet ansat to tyske mekanikere der skal servicere racerne i forbindelse med løbene.

Yderligere et nyt tiltag i Racing Denmark afslørede Henrik Nymark i dag overfor Motorsporten.dk.
Teamet er ved at købe sig ind i et bestående Formel Renault V6 team, et team med to biler, hvor begge pladser allerede nu er besat for 2004 sæsonen.


Hr. Nielsen