Julehilsen fra Team Aarhus Racing

Kære Team Aarhus Racing sponsorer, team-medarbejdere og samarbejdspartnere
Det har været et rigtigt godt år for Team aarhus racing. vi har takket være jeres indsats leveret varen både sports-ligt og forhåbentlig også på sponsorplejen.

Den sportslige side af sagen startede lidt svært for både tommy jespersen og jesper wulff laursen, idet de begge i de første løb havde problemer med gearkasse og motor.

Tommy Jespersen var ude for et alvorligt crash på falkenberg banen i sverige og slap yderst heldigt uden fysiske mén, men med en totaltskadet Formel renault racer - og et økonomisk tab.

Heldigvis vendte lykken og i de resterende løb var vi med fremme. Jesper Wulff Laursen tiltrak sig mest opmærksomhed og sluttede som nr. 2 i det skandinaviske mesterskab efter Tom Pedersen. Jesper blev også i år Grand Prix Danmark vinder efter flot kørsel på Jyllands-Ringen i august.

I sæson 2004 har teamet skrevet kontrakt med "årets rookie" og "årets talent" Steffen Møller. Jesper Wulff Laursen fortsætter også i teamet, mens vi endnu ikke har afgjort, hvem der skal køre vores tredje Formel Renault racer.

Vi glæder os meget til sæson 2004 og er allerede godt i gang med forberedelserne og vi vil hermed benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig god jul og et godt nytår - vi værdsætter din indsats og støtte

Julehilsner fra
Niels & Allan Brøchner, Jan Lindegaard


Team Aarhus Racing
www.tar.dk