Nye sponsorer til TAR

Djursland Bank og Puma er nu repræsenteret i Formel Renault 2000
Djursland Bank medlem af erhvervsklubben Team Aarhus Racing kan igen føje et nyt medlem til listen af erhvervsklubmedlemmer.

Det er Djursland Bank, Erhvervsafd. Århus, som har valgt at støtte TAR. Erhvervskundechef Morten Stoll, Djurslands Bank Erhvervsafd. udtaler:
"Vi glæder os til samarbejdet med Team Aarhus Racing. Teamet arbejder meget seriøst og professionelt og det er en profil, som Djurslands Bank kan identificere sig med".

Aftalen med Djursland Bank er foreløbig på et år.
Læs mere om Djursland Bank på DjurslandBank.dk


Team Aarhus Racing og dermed også Jesper Wulf sponseres nu af både Djursland Bank og Puma.
(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

Team Aarhus Racing får nye hovedsponsorer til næste sæson.

"Puma Denmark A/S indgik tidligere på året en 2-årig hovedsponsoraftale med os og nu er vi tæt på at kunne offentliggøre endnu en hovedsponsor for sæson 2004" fortæller teamchef Allan Brøchner. "Jeg vil ikke fortælle hvem det er før i næste uge, idet vi stadig mangler at finpudse aftalen - men vi er enige om de store linier. Men jeg kan godt røbe, at der er tale om een af vores "gamle" sponsorer, som har valgt at blive hovedsponsor. Det er vi selvfølgelig utroligt glade for og stolte over, idet det for os betyder, at vi har tilfredse sponsorer" sluttede teamchefen.

Den nye hovedsponsoraftale offentliggøres inden jul.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk