Steffen Møller glæder sig

- til næste sæson hos Team Aarhus Racing
Efter Steffens første hele sæson i Formel 1800 er overstået, kan det nu offentliggøres, at han næste år deltager i Formel Renault 2000. Steffen skrev mandag d.24/11 en 2-årig kontrakt med det førende Formel Renault 2000 team Team Aarhus Racing (TAR).


Steffen Møller.
Steffen Møller:
"Jeg er meget stolt over endelig at komme i Formel Renault 2000 klassen med TAR, som jeg mener er et de bedste danske teams. Efter en vellykket sæson i Formel 1800, hvor jeg fik vist at jeg var en af de aller hutigste, føler jeg mig helt klar til at tage kampen op i Formel Renault. Jeg har tidligere testet en Formel Renault i 2 dage på den tyske bane Oschersleben, så jeg ved lidt om hvordan bilen opfører sig. Den passer rigtigt godt til min kørestil, da den har en del mere greb end Formel 1800'eren.

Det har været en hård sæson mht. til økonomien, så jeg vil især gerne takke mine sponsorer mange gange, for uden dem ville jeg ikke have kørt 1 meter.

Tak til min hovedsponsor www.sign-online.dk, der har hjulpet mig lige siden gokart, og været en stor hjælp både økonomisk, men også med markedsføring, reklamer og som en god ven.

Tak til www.tilsted.com, som er et kanon reklamefirma, der har hjulpet mig med markedsføring og en flot brochure, der har gjort det lettere at finde nye sponsorer.

Tak til www.quickpot.dk, der i midten af sæsonen kom med som samarbejdspartner, da det kneb aller mest med økonomien, hvilket gjorde det muligt at jeg kunne køre resten af sæsonen.

Tak til www.detekniq.dk, som er et elfirma, der bl.a. installerede lys og strøm i hele lastbilen.

Sidst men ikke mindst tak til Elvin nielsen Motorsport/ Lån & Spar Bank Racing, der gav mig chancen for at komme ud at teste, hvilket videre udviklede sig til denne forrygende sæson. En tak til teamchef Elvin Nielsen, der gennem hele året har sørget for at bilen var i tip top stand, men også hjulpet med opsætning og gode råd. Det har været en kæmpe del af mine gode resultater. Tak til Peer Olander Nørgaard, der gennem hele sæsonen har hjulpet mig med data logging, og fortalt mig hvor jeg kunne forbedre mig. Det har jeg lært rigtig meget ved, og kan hjælpe mig rigtigt meget i fremtiden, i andre formel klasser.

Jeg ser meget frem til samarbejdet med TAR, og tror jeg vil falde godt på plads i teamet, da jeg gennem sæsonen har snakket en del med dem. Jeg har selv kørt gokart med teamets vicedanmarksmester Jesper Wulf Laursen, og tror vi vil være de perfekte teamkolegaer. Jeg kan slet ikke vente til sæsonen går i gang igen".


Team Aarhus Racing
www.tar.dk