Fra V6 til ICS

Matsuura tester med Aguri Fernandez teamet
Den japanske Formel Renault V6 kører Kousuke Matsuura, der i dette års mesterskab var med helt fremme, har nu rettet sigtet ind mod Indy Car Series.

Indy Car Series (tidl. IRL) er i øjeblikket inde i lidt af en opblomstring, efter de sidste par år at have stået i skyggen af Champ Car Worls Series (tidl. CART).

Dette bevirker at flere og flere unge kørere nu finder klassen interessant, og en af dem er altså japaneren Kousuke Matsuura som har fået en test hos Super Aguri Fernandez Racing på Phoenix International Raceway i Arizona.

Matsuura startede som de flest med go kart, og 19990gik herefter på Suzuka Racing School Formula, og han vandt i 2000 det japanske Formula Dream championship.
I 2001 debuterede han i det engelske Formel 3 mesterskab, og året efter blev han nummer to i mesterskabet, og det resulterede i at i december 2002 fik en testkørsel i BAR's Formel 1 team.

Super Aguri Fernandez Racing vil til den kommende sæson gå fra at være et 'et-bils team' til at være et 'to-bils team', og i den forbindelse oplyser Aguri Suzuki:
"Det er vores plan at stille med en erfaren kører, samt en ung japansk kører."


Hr. Nielsen