Hård weekend

- på Oschersleben for Formel Renault kørerne
Denne weekend blev der kørt næstsidste afdeling af euro-serien for Formel Renault 2000 racere på Motopark Oschersleben ved Magdeburg, og her var der dansk repræsentation ved Team FormulaSport.

Team FormulaSport stillede med deres faste kører Kasper Andersen, hvorimod teamets anden kører, danmarksmesteren Tom Pedersen havde valgt at blive hjemme.
Dette gav chancen for en anden kører, Jimmy Jacobsson der i år har kørt for Team Color Racing, og som så her fik sin debut i euro-serien samt også debut på Oschersleben.

I følge teamchef Henrik Jacobsen fra Team FormulaSport, så var det en hård weekend, hvor kørerne desværre blev placeret i den gale ende af feltet. Og det uddyber han på denne måde:
"Vi troede at det var hårdt at komme ned til det tyske mesterskab, hvor vi tidligere har deltaget, men vi har måtte sande at det er et endnu hårdere og hurtigere felt som kører i euro-serien, og vi havde meget svært ved at følge dem på banen."

I lørdagens løb led Kasper Andersen den tort at udgå midt i løbet, hvorimod Jimmy Jacobsson med fornuftig kørsel sluttede på 23. pladsen ud af de 35 kørere der var tilmeldt.
Yderligere en dansker var med denne weekend, det var Robert Schlünssen, og han sluttede på 6. pladsen i løbet som blev vundet af Esteban Gueried.

Søndagens løb, der var præget af et alvorligt uheld på langsiden som resulterede i en safetycar periode på 7 omgange, blev en gentagelse for Jimmy Jacobsson, som endnu en gang sluttede på 23. pladsen.
Kasper Andersen havde her mere 'held i sprøjten', og sluttede løbet på 21. pladsen efter de 21 omgange på Oschersleben, hvilket giver en race distance på cirka 80 kilometer.
Schlünssen sluttede løbet på 2. pladsen, vinder blev Poul Maijer.

Samlet ligger Robert Schlünssen nu på 4. pladsen i mesterskabet, hvor den sidste afdeling køres om 14 dage på Donington Park i England.


Hr. Nielsen