Danskere med i EM løb

Formel Renault kørerne Kasper Andersen og Jimmy Jacobsson med i EM Formel Renault løb
Stortalentet Kasper Andersen fra Silkeborg, som til dagligt kører med i den Scandinaviske Formel Renault serie, stiller til start i 3. afdeling af EM serien for Formel Renault 2000 på Oschersleben.

Sidst Kasper var i aktion, var på Jyllands-Ringen, hvor han sikrede sig pole position til finaleløbet, samt sluttede det sidste løb på en 3. plads. Weekenden inden finaleløbet, var Kasper Andersen med i 13. og 14. afdeling af det tyske mesterskab i samme klasse, hvor han sluttede på en 19. plads, ud af 34 startende. Det skal blive spændende og se hvorledes Kasper klare sig på Oschersleben, en bane han nu har en del erfaring med. Der bliver mulighed for 2½ times testkørsel om torsdagen, hvilket er nødvendigt, i det yderst skrappe felt.

Vinderen af Scandinavian Formel Renault Cup Tom Pedersen, stiller denne gang ikke op for Team FormulaSport, i det Tom har fået mulighed for at teste i november måned, i en højre kategori indenfor formelbiler.
Til dette formål skal der bruges nogle økonomiske resurser, som gør at Tom Pedersen vælger ikke at deltage i Euro løbet på Oschersleben.

I stedet for bliver det den svenske Formel Renault kører Jimmy Jacobsson, der sluttede på en samlet 4. plads i den Scandinaviske Formel Renault serie, der kommer til at kører i den bil Tom Pedersen sikrede sig mesterskabet i.

Spændende skal det blive at se, hvordan Jimmy Jacobsson klare sig, i det konkurrencebetonede felt. Jimmy Jacobsson har ikke tidligere kørt på Oschersleben. Så torsdagen går udelukkende med at lære banen at kende.

Team FormulaSport